5
Mayıs
2024
Pazar
GÜNCEL

Karla mücadele için kriz masası

Ordu Belediyesi yoğun kar yağışının getirebileceği olumsuz etkileri ortadan kaldırmak ve oluşabilecek buzlanmaya karşı kriz masası oluşturdu.

Belediye Başkanı Seyit Torun başkanlığında oluşturulan ve belediye başkan yardımcıları Özer Karadağ, Cengiz Okur ve Birol Yılmaz ile Zabıta, Trafik, Fen İşleri müdürlerinin de bulunduğu kriz masasında, 22 mahallede yürütülecek kar temizleme çalışmalar yönlendiriliyor. Kar yağışının şehir merkezini olumsuz etkilemediğini, tüm ana arterlerin ve alt yolların açık olduğunu belirten Başkan Torun, mahallelerde yoğun bir çalışma gerçekleştirdiklerini söyledi. Özellikle hastane ve sağlık kuruluşlarına ulaşan yolları sürekli gözetim altında tuttuklarını kaydeden Torun, 90 kişilik kaldırım temizleme ekibi oluşturduklarını ifade etti. İşyerlerinin önünü temizleyen esnafa da seslenen Başkan Torun, esnafların temizledikleri karları yola atmamalarını ve bir kenara biriktirmelerini istedi.

24 saat görev başında olduklarını, gece ve gündüz ekipleri oluşturduklarını da belirten Torun, şu ana kadar bir sorun yaşanmadığını sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 16:58:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?