4
Mayıs
2024
Cumartesi
GÜNCEL

Yol özlemi sona eriyor

Ordu'nun Ünye İlçesi'nde 74 yaşındaki Mevlüt Kabarak, 26 yıllık özlemini sona erdirecek yol çalışmasını Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ile parke döşeyerek kutladı.

Saraycık Mahallesi'nde başlatılan yol çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu'na özellikle ileri yaştaki mahalle sakinleri bizzat teşekkür etti. Mahallenin 1. Geçidi'ndeki incelemesinde evlerinin pencerelerinden teşekkür edenlerin yanısıra 74 yaşındaki bir dede Başkan Arpacıoğlu'nun yanına gelerek bu yolun yapılmasının kendileri için ne kadar önem taşıdığını ifade etmeye çalıştı.

Gurbette çalıştıktan sonra işçi emeklisi olarak 1980 yılında memleketine dönen Mevlüt Kabarak, 26 yıldır yollarının yapılmadığını bu günün kendileri için tarihi bir an olduğunu söyledi.

Vatandaşlarla sohbet eden Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, "Altı aydır aralıksız yürüttüğümüz çalışmalar ile bozuk yollar teker teker tarih oluyor. Yıllardır yol problemiyle boğuşan bölge halkının yol hasretini giderebilmek bizleri de mutlu ediyor. Yol çalışmalarımız kesintisiz olarak devam edecek" dedi. 26 yıllık yol özlemini sona ereceği için memnuniyeti dile getiren Mevlüt Kabarak, 'tarihi an' dediği yol çalışmasını kutlamak için Başkan Arpacıoğlu'na ricada bulunarak, küçük bir alanda birlikte parke döşediler.
.
Yayın Tarihi : 1 Haziran 2006 Perşembe 22:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?