5
Mayıs
2024
Pazar
KÜLTÜR/SANAT

Ordu Belediyesi'nden tasavvuf müziği konseri

Ordu Belediyesi, Kutlu Doğum Haftası kutlamaları kapsamında Tasavvuf Müziği konseri düzenledi.

Ayışığı Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen ve Engin Candan'ın şefliğinde din görevlilerinin sahne aldığı konseri kalabalık bir topluluk izledi.

Ordu Müftüsü Tacettin Sevinç ve Ordu Belediye Başkan Yardımcısı Özer Karadağ'ın da izlediği konserde davetlilere tavuklu pilav ve ayran ikram edildi. Konser izleyenlerin büyük beğenisini topladı.

.
Yayın Tarihi : 26 Nisan 2006 Çarşamba 12:31:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ersin KIRKAYA IP: 85.100.78.xxx Tarih : 26.04.2006 23:50:30
Merhabalar ben Gaziantep Üniversitesi Türk Musıkisi Devlet Konservtuarı öğrencisi Ersin KIRKAYA güzelim ordum da bu tür etkinlikler görmek inanın beni çok mutlu ediyor ama tasavvuf Müziğimize bu değerli meslektaşlarım ve büyüklerimm gibi daha çok gönül verenin olması gerekmez mi mesela bu tür etkinlikleri genelde hep ramazan ayı çerçevesin de sergilerler benim şhsi düşüncem değerli üstadlarımın verdiği bu güzel konser gibi daha nice konser verilmesidir ve bu konserlerde Kendi Musıkimize değer vermiş sanatçılarımızın davet edilmesidir eminim ki bu tür organizasyonları şereflendiriceklerdir biz Üniversite bir çok konser verdik ve hiç bir değerli üstadımız bizi kırmayarak konserimizi şereflendir di Ordu da bu tür orgazisazyonların olabileceği kanısındayım SAYGILARIMLA