5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Antalya kampı Orduspor'a yaradı

Antalya'da gerçekleştirilen 13 günlük kampın ardından ikinci yarı hazırlıklarına Ordu'da devam eden mor-beyazlı ekibin teknik direktörü Yücel İldiz, Antalya kampında çalışmaların verimli geçtiğini ve oyuncularının güç topladığını belirtti.

Gruptaki takımların güçlü transferler yaptığına işaret eden İldiz, bu nedenle ikinci yarının ilk yarıya göre daha zor geçeceğini düşündüklerini söyledi.

İkinci yarıda da başarılarını sürdürmeyi hedeflediklerini kaydeden İldiz, ''İlk yarıyı 26 puanla 7. sırada tamamladık. İkinci yarıya daha iyi şekilde giriş yaparak taraftarımızın desteğiyle maçlardan galip ayrılmayı hedefliyoruz'' dedi.

Oyuncularına güvendiğini vurgulayan İldiz, uyum içinde çalışan mor- beyazlı ekibin bugüne kadar çok şey başardığını, bundan sonra da taraftarın desteği ile başarmaya devam edeceğini belirtti.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 14:28:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Barış İÇMEK IP: 212.29.90.xxx Tarih : 19.01.2006 07:11:27
Ordu spor eğer ceza alıp sahası kapatılmamış olsaydı. Şu an en az ikinci sırada olacağına emin olabilirsiniz. Ama göreceksiniz Buyıl kesinlikle ilk 5 kalıp playof oynar. Bu yıl olmazsa önümüzdeki sezon kesin birinci liğde. Ben FATSA'lıyım. ÜNYE Sporada başarılar dilerim.FATSA SPOR'UN 'da yeniden hayata dönmesini dilerim.