4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Başarısızlığın faturası 5 bin YTL

Türk Telekom Lig A takımlarından Orduspor'da başarısız sonuçların faturası futbolculara kesildi. Yönetim Kurulu futbolculara 5'er bin YTL para cezası kesti. 

Sezona şampiyonluk parolasıyla giren, ilk maçta Samsunspor'u yendikten sonra haftalardır galibiyet yüzü göremeyen ve başarısız sonuçlarla ligin dibine yerleşen Orduspor'da yönetim kurulu, başarısızlığın sebeplerini konuşmak için bir toplantı düzenledi. Toplantıda futbolculara 5'er bin YTL para cezası kesilmesine karar veren yönetim kurulu, daha sonra futbolcularla bir araya geldi.

Orduspor Basın Sözcüsü Ayhan Özata, futbolcularla yapılan toplantı hakkında bilgi vererek, "Futbolcular alınan bu başarısız sonuçların kendi hataları olduğunu söyleyerek bir an önce toparlanıp, bu kötü sonuçlara dur diyeceklerini, puan açısından Orduspor'un lig sıralamasındaki yerinin burası olmadığını, bu takımı daha yukarılara taşıyacak kapasiteleri olmalarına rağmen bu kabiliyeti sahaya yansıtamadıklarını söylediler" dedi. 

Futbolcuların bundan sonra başarı sözü verdiğini belirten Özata, futbolcuların bu sözünden sonra taraftarlarında takımı sabırla desteklemelerini istedi. Özata, "Şu anda kayıp edilmiş bir şey yok. Orduspor bu davadan vazgeçmeyecek. 34 maçlık maratonun henüz 7 maçı oynanmıştır. Geride oynanmamış 27 maç daha vardır. Orduspor gerekeni yapacak, kötü sonuçlara dur diyerek başarıyı yakalayacaktır. Orduspor'da bu güç vardır" diye konuştu. 

Bu arada, Orduspor, bu hafta deplasmanda yapacağı Uşakspor maçının hazırlıklarını çift kale maç idmanıyla sürdürdü. Hafif sakatlığı bulunan Şadi Çolak'ın düz koşu yaptığı çift kalede futbolcuların hırslı ve istekli olması teknik heyeti sevindirdi. Çift kaleyi Kulüp Başkanı Şükrü Bodur da izledi.
iha
Yayın Tarihi : 5 Ekim 2006 Perşembe 19:20:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?