5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Bodur'dan maça gelmeyin çağrısı

Orduspor Kulübü Başkanı Şükrü Bodur, Fortis Türkiye Kupası 2. turunda Kayseri Erciyesspor ile oynadıkları karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar'a sert tepki göstererek, "Hakem kesinlikle art niyetliydi" dedi. 

Karşılaşmada 2 futbolcularının kırmızı kartla oyun dışı bırakılmasına rağmen son dakikaya 2-1 önde girdiklerini, herkesin maçın böyle bitmesini beklerken maçın hakemi Serkan Çınar'ın verdiği ters kararlar sonucu rakip takımın üst üste 2 gol attığını ifade eden Başkan Bodur, "Maalesef bu hakem Orduspor'u göz göre göre katletmiştir. Futbol eğer bunların eline kaldıysa Lig A, B Kategorisi ve 3. Lig nasıl bitecek merak ediyorum" dedi. 

Merkez Hakem Kurulu'nun (MHK) yeni yönetiminin göreve gelmesinden sonra bu sorunların başladığını söyleyen Başkan Bodur, "Mustafa Çulcu, Kocaelispor'un peşinden koşuyor. MHK yeni kuralları önce kendi hakemlerine öğretsin. Ondan sonra kulüplerden, futbolculardan, teknik adamlardan hesap sorsunlar. Bu hakemin bize verdiği zarar 750 bin YTL. Bu hakem kesinlikle Ordu'ya art niyetli olarak gelmiştir. 3. Lig'den, C ve B Klasmanı'ndan gelen hakemleri hep bizim maçlara veriyorlar. Bizim hakkımız yenmiştir, yazıktır, günahtır. Koca şehrin onuruyla oynadılar. Bu konuda federasyon nezdinde gerekli girişimleri yapacağız" ifadelerini kullandı. 

Ligde hafta sonu deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Başkan Bodur, taraftardan bu maça gelmemelerini rica etti. B Kategorisi'nden A Kategorisi'ne yükseldikleri iki sezon önce Eskişehirspor ile sıkıntılı dönemler geçirdiklerini belirten Başkan Bodur, "Ben olaylar olacağını seziyorum. O nedenle taraftarlarımızın Eskişehir'e gelmemelerini rica ediyorum" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 21 Eylül 2006 Perşembe 11:35:47
Güncelleme :28 Eylül 2006 Perşembe 13:54:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?