5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Erteleme Orduspor'a yaradı

Orduspor Kulübü İdari Menajeri Dursun Karamustafaoğlu, Futbol Federasyonu tarafından elverişsiz hava şartları nedeniyle hafta sonu yapılacak maçlarının ertelenmesini olumlu bulduklarını söyledi.

Kulüp binasında bir basın toplantısı düzenleyen İdari Menajer Dursun Karamustafaoğlu, bu hafta oynayacakları Elazığspor maçının ertelenmesi nedeniyle 5 Şubat Pazar günü Yozgatspor ile oynayacakları maça hazırlandıklarını belirtti. Erteleme kararını olumlu karşıladıklarını belirten Karamustafaoğlu, bu süre içinde sakatların iyileşeceğini umduklarını ve daha hazır bir takım haline geleceklerini söyledi.

Akçaabat Sebatspor'u yenerek ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptıklarını ve moral kazandıklarını ifade eden Karamustafaoğlu, bu maçta forma giyen yeni transfer Muzaffer'i sergilediği performanstan dolayı kutladı. Karamustafaoğlu, "Muzaffer'i takımımıza kazandıran Samsunspor Başkanı Adnan Ölmez ve yönetim kuruluna Orduspor camiası olarak teşekkür ederiz" dedi.

Takımda cezalı oyuncu bulunmadığını belirten Karamustafaoğlu, sakatlıkları bulunan kaptan Cumhur ve Şenol'un tedavilerinin ise sürdüğünü sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 16:37:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?