5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Fatsa'da çiftçiler arası futbol turnuvası

Ordu'nun Fatsa İlçesi'nde 'Dünya Çiftçiler Günü' nedeniyle düzenlenen köyler arası 2. Halı Saha Futbol Turnuvası'nın açılışı, şöhretler maçıyla start aldı.

Kaymakam Selman Yurdaer'in de yer aldığı şöhret maçının kadroları, FİSKOBİRLİK-İlçe Tarım Müdürlüğü ve Ziraat Odası-Tarım Kredi Kooperatifi karmasından oluştu. Şöhretler maçının başlangıcından önce bir konuşma yapan Kaymakam Selman Yurdaer, tarımsal kurumların bir araya gelerek böyle bir sosyal etkinlik düzenlemesini desteklediklerini belirterek, "Bu etkinliğin bundan böyle devam etmesini istiyoruz. Köyler arası futbol turnuvası, Dünya Çiftçiler Günü nedeniyle düzenlenen anlamlı bir faaliyettir. Ülkemiz çiftçi ülkesidir. Halkımızın yüzde 50'den fazlası tarımda çalışmaktadır Tarım hem ülkemizin hem de dünyanın önemli sektörüdür. Bu sektörün başarıyla devam etmesi herkesin dileğidir. Biz de bu dilekler çerçevesinde çiftçilerimizin bol ürün almasını diliyoruz" dedi.

Şöhretler maçı öncesi Kaymakam Selman Yurdaer'in top sektirme şovu, seyircilerden büyük alkış aldı. Şöhretler maçı, 15'er dakikadan 30 dakika oynandı. Şöhretler maçının açılış golünü, Fatsa Ziraat Odası Şubesi'nden Cemal Can kaydetti. Şöhretler maçında, Türkiye Ziraat Odaları Birliği Muhasip Üyesi Nejat Avcı ve Ordu Ziraat Odaları Birliği İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Onur Şahin de yer aldı. Hakemliğini Fatsa Belediyespor Antrenörü İlhan Özkelle'nin yaptığı şöhretler maçı atılan karşılıklı gollerle 5-5 sona erdi.

.
Yayın Tarihi : 17 Nisan 2006 Pazartesi 13:50:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?