5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Futbolculara ceza yolda

Türk Telekom Lig A takımlarından Orduspor Kulüp Başkanı Şükrü Bodur, geçen pazar günü Ordu'da Kasımpaşa'ya 4-2 yenilen ve 6 haftadır galibiyet yüzü göremeyen futbolcuları uyaracacaklarını belirtti. 

Sezona şampiyonluk parolasıyla iddialı bir şekilde girdiklerini, ilk maçı kazandıktan sonra aradan geçen 6 hafta 3 puanı bir arada göremediklerini belirten Şükrü Bodur, takımdan memnun olmadığını söyledi. Teknik heyetle bir toplantı yapacak olan Başkan Bodur, "Aynı zamanda yönetim kurulu olarak toplanacağız ve futbolculara ceza miktarını da belirleyeceğiz" dedi. 

Bodur, "Eski yeni transferleri boş verin takımdan memnun değilim. Orduspor bu değil. En kısa zamanda toparlanmaları gerekiyor. Kendilerinde bu kabiliyet ve kapasite var ama bunu sahaya yansıtmaları gerekiyor. Yarınki toplantıda hepsinin dikkatini çekeceğiz. Gerekirse ceza keseceğiz. Bugüne kadar bir sıkıntıları olmasın diye hepsinin üzerine titredik. Ama artık yeter. Ya toparlanacaklar ya toparlanacaklar. Paralarını alıyorlar, sıkıntıları da yok. Bizimde artık galibiyet görmek hakkımız" diye konuştu.
iha
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2006 Salı 18:03:31
Güncelleme :3 Ekim 2006 Salı 18:07:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?