5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Memurlar halı sahada kapıştı

Ordu'nun Ünye İlçe Belediye Başkanlığı'nca bu yıl 7.'si düzenlenen Resmi Daireler Arası Halı Saha Futbol Turnuvası başladı.

Turnuva kapsamında ilk olarak kaymakamlık ile belediye çalışanları arasındaki dostluk karşılaşmasının ardından Canik Dershanesi ile Anafartaspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmalarda, Belediyespor 4-3, Anafartaspor'da 5-4'lük skorla rakiplerini yenmeyi başardı. Karşılaşmaları izlemeye gelen Ünye Kaymakamı Nevzat Ergün, spor ile sağlığın birlikte anılmasını gerektiğini ifade ederek, "Spor birinin oynadığı, birinin de seyrettiği olmamalıdır. Spor, bir yaşam anlayışı olmalıdır" dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ise dostluk, sevgi ve kardeşlik duygularının geliştirilmesi adına ellerinden geldiğince ilçede sportif faaliyetlere destek verdiklerini söyledi. 8 takımın mücadele edeceği turnuvada tek devreli lig usulü uygulanacak. 22 gün sürecek olan turnuva, 3 Mayıs 2006 tarihinde oynanacak final karşılaşması ile sona erecek. Dereceye girenlerin ödül ve kupaları da turnuvanın son gününde verilecek.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 19:53:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?