5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Orduspor başa güreşiyor

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Orduspor'da Akçaabat Sebatspor karşısında alınan 3 puanın sevinci yaşanıyor.

İdari Menajer Dursun Karamustafaoğlu, Akçaabat Sebatspor karşısında üstün bir futbol sergilediklerini ve haklı bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Sahaya 4 eksikle çıktık. Maçın ilk yarısına çok iyi başladık. İlk 10 dakika dolmadan bir gol attık, bir penaltı kaçırdık. İkinci gölümüzü yarım saat dolmadan bulduk. Aslında ilk yarı çok farklı olabilirdi, ama fırsatları değerlendiremedik. İkinci yarı ise oyunda dengeyi bozmadık. Kaptan Cumhur ve golcümüz Şenol'un sakatlığı, Selçuk ve Gökhan Kolomoç'un cezalı oluşlarından dolayı 4 eksikle çıktığımız Akçaabat Sebatspor karşısında 3 puanı aldığımız ve ikinci yarıya iyi bir başlangıç yaptığımız için mutluyuz" diye konuştu.

Geçen sezon B Kategorisi'nde liderin 10 puan gerisinden gelerek, 17 maç üst üste galibiyet alıp şampiyon olduklarını, bu sezon ise A Kategorisi'nde başa güreşen bir takım olmaktan gurur duyduklarını belirten Karamustafaoğlu, hedeflerinin lig ikinciliği olduğunu kaydetti. Karamustafaoğlu, "Biz hedefimizi ilk 6 olarak belirledik. Bu sadece bir hedeftir. Ancak çıtamız lig ikincisi olarak Süper Lig'e yakselmektir. Şu 6 maçlık ceza olmasaydı, biz şimdi üst basamaklardaydık. Ama ben inanıyorum ki, bu takım bu hedefi yakalar, çıtayı da aşar. Ben buna yürekten inanıyorum. Takıma teknik heyete, kulüp yönetimine, kulüp başkanımıza, valimize, belediye başkanımıza, basınımıza ve taraftarlarımıza güveniyorum. Hep birlikte bu sevinci ve coşkuyu yaşayacağımıza eminim. Çok iyi bir takım olduk. Kenetlendik ve uyum içindeyiz" dedi.

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 14:44:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?