8
Mayıs
2024
Çarşamba
SİYASET

Ülkücüler'den iktidar şöleni

Rize'de Ülkücü kuruluşlar tarafından düzenlenen "İktidara Yürüyüş" şölenine katılan yaklaşık 5 bin Ülkücü, ünlü sanatçı Mustafa Yıldızdoğan'ın söylediği türkülerle coştu.

Rize 2 Mart Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleşen geceye Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Turan Baştürk, MHP Genel Başkan Yardımcısı Atilla Kaya, Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Alişan Satılmış, MHP Rize İl Başkanı Zeki Mayi, Rize Ülkü Ocakları Başkanı Kerim Özkul ve çok sayıda davetli katıldı. Kuran'ı kerim okunarak başlayan gecede saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu. İktidara Yürüyüş şöleninde ilk olarak yöresel sanatçılardan Fahrettin Sönmez, Serdar Can ve Recebim, sahneye çıktı. Recebim, Musul'da şehit düşen Rizeli Özel Harekatçı Süleyman Hacısüleymanoğlu için yazdığı türküyü okurken, salondakiler gözyaşlarını tutamadı.

Geceye bayanların ve çocuklarında ilgisi yoğun olurken, Bozkurt işareti yapan minikler dikkat çekti. İktidara Yürüyüş gecesinde son olarak Mustafa Yıldızdoğan sahneye çıktı. Yıldızdoğan, söylediği türkülerle binlerce ülkücüyü coşturdu.

.
Yayın Tarihi : 18 Mart 2006 Cumartesi 17:28:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?