8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Ç.Rize: 2 - Ç.Dardanel: 0

Çaykur Rizespor, 1. Akdeniz Futbol Turnuvası'nın ilk maçında Çanakkale Dardanelspor'u 2-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Çaykur Rizespor, 5. dakikada Okan'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın kontrolünü elinde tutan Yeşil-beyazlılar, 36. dakikada yine Okan'ın attığı golle farkı ikiye çıkardı ve ilk yarı bu şekilde sona erdi. İkinci yarıda da etkili futbolunu sürdüren Çaykur Rizespor'da Gökhan bir penaltı atışından yararlanamazken, karşılaşma 2-0'lk skorla sona erdi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, sezonun ikinci yarısına en iyi şekilde girmek istediklerini belirterek, "Bizim hedefimiz bulunduğumuz kötü durumdan kurtulup üst sıralara tırmanmak. İyi transfer yaptık. Kadromuzun kalitesi de çok iyi. İkinci yarıya en iyi şekilde girmek istiyoruz. Futbolcularımızın bazıları takıma yeni katıldı. Yeni oyuncularımızın katılmasıyla çok daha iyi çalışma şansı yakalayacağız. 2. yarıda Çaykur Rizespor'u layık olduğu yere taşıyacağız" diye konuştu.

Çaykur Rizespor'un golcü oyuncusu Okan Öztürk ise, ligde bulundukları yeri haketmediklerini ifade ederek, "Öncelikli hedefimiz bulunduğumuz konumdan üst sıralara tırmanmak. Şu an çok zor durumdayız. İyi transferler yaptık. İkinci yarıda üst sıralara tırmanacağız ve bulunduğumuz zor dumdan kurtulacağız" dedi.

.
Yayın Tarihi : 4 Ocak 2006 Çarşamba 17:11:01
Güncelleme :4 Ocak 2006 Çarşamba 17:15:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?