5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Rizespor sambacılarına kavuştu

Çaykur Rizespor'un Brezilya'nın Gama takımından transfer ettiği Carlos Rodrigo Silva Ninja ve Denis Silva Cruz Rize'ye gelerek çalışmalara başladı.

Çaykur Rizespor'un 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 3,5 yıllık sözleşme imzaladığı Ninja ve Cruz, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yardımcı antrenör Osman Şahin yönetiminde antrenman yaptı.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sol kanat oyuncusu Ninja, kendisine güvendiğini ifade ederek, “Burada yabancılık çekeceğimi düşünmüyorum. Brezilyalı arkadaşlarımız var. Bunun için uyum süresini erken atlatacağımızı düşünüyorum. Arkadaşlarımın da desteği ile takımımın başarısında pay sahibi olmak istiyorum” dedi.

Brezilya'da sezonun sona erdiğini ifade eden Ninja, “Takım arkadaşlarımıza yetişmek için çalışmalara erken başladık. Kısa sürede eksiklerimi gidermem elbette mümkün değil. Ama kamp döneminde iyi çalışarak ikinci yarıya takım arkadaşlarımla birlikte hazır olarak gireceğime inanıyorum” diye konuştu.

Stoper Cruz ise Rize'de olmaktan mutlu olduğunu kaydederek, “Takımla birlikte çalışmalara başladıktan sonra takımı ve arkadaşlarımızı tanıma fırsatı bulacağım. Ama gelmeden önce takımda arkadaşlığın çok üst seviyede olduğunu öğrendim. Burada arkadaşlarımla birlikte iyi işler yapmak istiyorum. Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim” diye konuştu.

Brezilyalı futbolcuların yeşil-mavili takımın 28 Aralık'ta başlayacak çalışmalarına katılacağı belirtildi.

AA
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2007 Çarşamba 17:58:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?