5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Ç.Rize'de Koray'ın yeri dolmadı

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Orhan İstif, Koray'ı Beşitaş'a verdikten sonra yerini bir türlü dolduramadıklarını söyledi.

Mnbengue ile yollarını ayırarak kaliteli bir yabancı oyuncu transfer etmek istediklerini ifade eden İstif, ''Takımda direkt oynayabilecek bir yabancı oyuncu transfer etmek istiyoruz. Brezilya'da sezon içerisinde izlediğimiz oyuncular oldu. Önümüzdeki hafta izleyeceğimiz bazı oyuncular olacak. Mnbengue ile yollarımızı ayırarak, Koray'ın oynadığı mevkide görev alabilecek kaliteli bir yabancı oyuncu transfer etmek istiyoruz'' dedi.

Bazı futbolcuların Çaykur Rizespor'a geleceği yönünde haberlerin çıktığını da kaydeden İstif, şöyle devam etti: ''Gençlerbirliği'nden Hasan Uğur, Altan, Beşiktaş'ta forma giyen Ali Güneş, bunların hepsi sözleşmesi devam eden oyuncular. Öncelikle kulüpleri ile anlaşmamız gerekiyor. Kulübü ile problemi olup da takımdan ayrılan oyuncuları transfer etmek istemiyoruz. Geçtiğimiz yıllarda buna benzer transfer gerçekleştirdik. Fakat istediğimiz verimi alamayarak yollarımızı ayırmak zorunda kaldık.''

Takım içerisindeki dengeleri de gözeterek kaliteli futbolcular almak istediklerini dile getiren İstif, ''Takımda istediğimiz verimi alamadığımız 6-7 futbolcu var. Hedefimiz kadroyu devre arasında 24'e indirerek hazır bir kadro kurmak. Bu nedenle hocamızın verdiği rapor doğrultusunda 3-4 futbolcu transfer ederek bazı futbolcularla yollarımızı ayıracağız. Taraftarımız endişelenmesin. İkinci yarıda iyi bir grafik yakalayarak ligi ilk on içerisinde bitirecek kadro oluşturacağız'' diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2005 Cuma 15:46:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?