5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

ÇAYKUR Rize, Fenerbahçe'yi bekliyor

Çaykur Rizespor, hafta sonu kendi evinde ağırlayacağı Fenerbahçe karşısında galip gelmenin planlarını yapıyor.

Ligin ilk iki haftasında puanla tanışamayan Çaykur Rizespor, Samsunspor'un ardından evinde ağırlayacağı Fenerbahçe karşısında puanla tanışmak istiyor. İlk galibiyetini evinde ve kendi seyircisi önünde almak isteyen Çaykur Rizespor, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürüyor.

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Metin Yıldız, Daum'un "Rize'de patlama yapacağız" sözleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "O Daum'un söylemi. İki beraberlik almış ama oyunu eleştiriliyor. Biz iki mağlubiyet aldık ama oyunumuz eleştirilmiyor. Bu değerlerdirmeyi spor kamoyuna bırakmak lazım. Ben oyunumuz ile ilgili konuşuyorum. Daum neye göre konuşuyor bilmiyorum?" dedi.

Çaykur Rizespor Genel Kaptanı Yılmaz Zehiroğlu ise Fenerbahçe'nin gücünü bildiklerini, ancak kazanmak istediklerini söyledi. Galibiyet alamamış iki takımın mücadelesinden galip çıkan taraf olmak istediklerini kaydeden Zehiroğlu, "Fenerbahçe hiç maç kazanamadan hanesine puan yazdırmış bir takım. Bizim ise hiç puanımız bulunmuyor. Fenerbahçe'nin gücünü biliyoruz. Zor bir maç olacak. Ama biz zoru severiz. Fenerbahçe karşısında evimizde hep puan alıyoruz. Fenerbahçe'yi yenmek için sahaya çıkacağız" diye konuştu.

Zehiroğlu, Mehmet Polat'ın takım içerisindeki disiplinsiz hareketlerinden dolayı Metin Yıldız'ın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakıldığını hatırlatarak, "Mehmet Polat bugünde itibaren PAF Takımı ile bilrikte antrenmanlara çıkacak. Takımdan gönderilip gönderilmeyeceği önümüzdeki günlerde belli olacak" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Ağustos 2005 Salı 15:15:39
Güncelleme :10 Eylül 2005 Cumartesi 20:54:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?