5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Çaykur Rizespor'dan 3 puan

Çaykur Rizespor, Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında kendi sahasında Malatyaspor'u 1-0 mağlup ederek, bu sezon kendi sahasındaki ikinci galibiyetini aldı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sakıp Özberk, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, "Bugün maça iyi başlayamadık. Ancak daha sonra oyunda inisiyatifi elimize aldık. Daha kontrollü ve atak oynadık. Golü bulana kadar pozisyon ürettik. Attığımız golden sonra futbolcularımı 3 puan telaşı sardı. Daha iyi oynayabilirdik. Ama defansif oyunun risklerini hiçbir zaman elimizden bırakmadık" diye konuştu.

Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan ise, "Bu maçtan sonra 3 tane çok önemli maçımız var. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Ankaraspor. Bu maçta galip gelip moral bulmak istiyorduk. Çaykur Rizespor istediğimiz seviyedeydi.

Rize'den alacağımız 3 puan önümüzdeki maçlar için moral olacaktı. İlk yarı oyuncularım oyun disiplinine sadık kaldı. İkinci yarıda oyuncularım skoru korumak içgüdüsüyle hareket etti. Bu da bize pahalıya patladı" ifadelerini kullandı.

Çaykur Rizesporlu futbolcu Serkan ise, karşılaşma sonrası taraftarlara sitem etti. Futbolda başarı ve başarısızlık olduğunu belirten Serkan, taraftarların takımı desteklememesinden şikayet ederek, "Biz ne olursa olsun taraftarlarımızın sonuna kadar yanımızda oymasını, bizi desteklemelerini istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ekim 2005 Pazar 20:23:51
Güncelleme :25 Ekim 2005 Salı 10:06:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?