5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Cengiz "Çıkışımızı sürdüreceğiz"

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ekrem Cengiz, sahalarında kazanma alışkanlığını Galatasaray karşısında da sürdürmek istediklerini söyledi.

Ekrem Cengiz, ligde son haftalarda hakettikleri bir çıkış yakaladıkları belirterek, ''Pazar günü sahamızda Galatasaray ile yapacağımız maça da kazanmak için çıkacağız. Son haftalarda yükselen bir grafiğimiz var. Zor bir maç olacak'' dedi.

Galatasaray'ın yenilmeyecek bir takım olmadığını ifade eden Cengiz, ''Sakıp Özberk hocamızın göreve gelmesiyle iyi bir çıkış yakaladık. Son 4 haftada 2 beraberlik ve 2 galibiyetle 8 puan topladık. Evimizde kazanma alışkanlığını Galatasaray karşısında da sürdürmek istiyoruz. Galatasaray maçında istediğimiz oyunu sahaya yansıtıp sabırlı olursak, seyircimizin de desteğiyle kazanan taraf olacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Cengiz, taraftarların da takımı böyle maçlarda yalnız bırakmaması gerektiğini kaydederek, ''Bu tür zorlu maçlarda sahadaki futbolcu taraftarlardan destek bekler ve taraftarların gücünü arkasında hissettiği zaman daha iyi oynar. İnanıyorum ki, son maçlarda takımına büyük destek veren taraftarlarımız bu maçta da takımını yalnız bırakmayacaktır. Fubolcularımız, taraftarların desteğiyle ellerinden gelenin en iyisini sahaya yansıtacaktır.'' diyerek sözlerini tamamladı.

ajansspor
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2005 Cuma 15:56:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?