5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Hakan Ünsal futbolu bıraktı

Galatasaray'da oynadığı dönemlerde büyük başarılara imza attıktan sonra sezon başında Çaykur Rizespor ile 1 yıllık sözleşmeye imza atan Hakan Ünsal futbolu bıraktığını açıkladı.

Hakan Ünsal, sezon başından bu yana fazla forma şansı bulamadığını belirterek, "Kulübüme faydalı olamadığımı düşünüyorum. Genel kaptanımız Yılmaz Zehiroğlu ve kulüp başkanımız Ekrem Cengiz ile görüşerek talebimi ilettim. Onlar da benim görüşüme saygı gösterdiler'' dedi.

Hiç kimseyle bir sorunu olmadığını ifade eden Ünsal, ''Sadece idmana gidip gelmek benim için doğru olmadığı için böyle bir karar aldım. Ne kulübümle ne de bir başkasıyla hiç bir problemim yok. Futbolu bıraktım. Gelecekle ilgili henüz bir karar vermiş değilim.Bir kaç gün içerisinde bu kararımı da vermiş olacağım" diye konuştu.

Yeşil-mavili kulüp ile sezon başında 1 yıllığına anlaşan Hakan Ünsal, ligin ilk 4 haftasında, ilk 11'de oynama şansı bulmuştu. Sonraki haftalarda forma şansı bulamayan futbolcu Metin Yıldız'ın yerine getirilen Sakıp Özberk döneminde de görev alamamış sadece Gaziantepspor maçında çok kısa bir süre forma giyme şansı bulmuştu.

.
Yayın Tarihi : 6 Aralık 2005 Salı 10:15:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?