8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Hasan Uğur imzaladı Victoria yolda

İkinci yarıya daha güçlü bir kadroyla girmek isteyen Çaykur Rizespor, G.Birliği'nden Hasan Uğur ile bir yılı opsiyonlu 2.5 yıllık sözleşme imzaladı..

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu ve Transfer Komitesi Üyesi Orhan İstif, Gençlerbirliği'nde forma giyen orta saha oyuncusu Hasan Uğur ve kulübü ile daha önce her konuda anlaştıklarını belirterek, ''Bu futbolcu ili 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 2.5 yıllık sözleşme imzaladık. Hasan Antalya'daki kampa katıldı, bugün takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Hasan takımımıza uzun süre fayda sağlayabilecek genç bir oyuncu. Her iki taraf için de hayırlı olsun'' dedi.

Victoria'nın da Türkiye'ye geldiğini ifade eden İstif, ''2 yıl Çaykur Rizespor'un formasını başarıyla giymişti. Sezon başında hocamızın isteği doğrultusunda kendisiyle çalışma imkanımız olmadı. Yeni teknik direktörümüz Güvenç Kurtar, takıma faydalı olacağını bizlere iletti. Biz de kendisiyle görüşerek her konuda anlaştık. Sağlık kontrolünün ardından kendisiyle 2 yıllık sözleşme imzalayacağız. Victoria yarın kampa katılarak takımla birlikte çalışmalara başlayacak'' diye konuştu.

Kulüp genel kaptanı Yılmaz Zehiroğlu ise teknik direktör Güvenç Kurtar'ın isteği doğrultusunda 8 Ocak'ta tamamlanacak Antalya kampının 18 Ocak'a kadar uzatıldığını belirterek, ''Futbolcularımıza Kurban Bayramı'nda 2 gün izin vereceğiz. Ardından Antalya'da çalışmalarımızı 18 Ocak'a kadar sürdüreceğiz. Ardından ara vermeden Rize'de bir araya gelerek ikinci yarı hazırlıklarını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde sürdüreceğiz'' dedi.

Öte yandan, Çaykur Rizespor'un 72. Olağan Genel Kurul Toplantısı, 21 Ocak'ta, çoğunluk sağlanamaması durumunda 28 Ocak'ta Mehmet Cengiz Tesisleri'nde yapılacak. 

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 16:36:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?