8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

İsveç Rize'de ilk çalışmasını yaptı

Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri müsabakasında Türkiye ile karşılaşacak İsveç A Erkek Milli Hentbol Takımı, karşılaşmanın oynanacağı Rize'ye gelerek ilk çalışmasını yaptı.

2007 Erkekler Dünya Şampiyonası Avrupa Elemeleri 5. Grup müsabakasında yarın Türkiye ile karşılaşacak İsveç A Erkek Milli Hentbol Takımı, maçın oynanacağı Rize 2 Mart Kapalı Spor Salonu'nda yaklaşık 2 saat süren bir antrenman yaptı.

Antrenman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Antrenör Ingemar Linnel, İsveç'te oynanan ilk maçı güzel bir oyundan sonra kazandıklarını belirterek, yarın oynanacak karşılaşmayı da kazanmak istediklerini söyledi.

Maça çok iyi hazırlandıklarını kaydeden Linnel, "Türk Milli Takımı'nın genç oyunculardan oluşan bir kadrosu var. Önceki milli takım daha güçlü bir ekipten oluşuyordu. Şimdi çok genç bir ekip var. Ancak bu genç ekiple de başarıyı yakalayacaklarına inanıyorum. Biz çok iyi hazırlandık ve yarınki maçı kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

Antrenmandan sonra Linnel, Türk Milli Hentbol Takımı Antrenörü Ljubomiz Savevski ile bir süre sohbet ederken, ay-yıldızlı oyuncular da aynı salonda yaklaşık 2 saat süren bir çalışma yaptı.

Türkiye ve İsveç A Erkek Milli Hentbol takımları çarşamba günü İsveç'te yapılan ve Milli Takım'ın 40-19 kaybettiği maçın rövanşında yarın saat 13.00'te Rize 2 Mart Kapalı Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek. Türkiye'nin bulunduğu 5. Grup'ta İsveç'in yanı sıra Beyaz Rusya ve Belçika da yer alıyor.

.
Yayın Tarihi : 7 Ocak 2006 Cumartesi 14:43:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?