9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Kurtar ne derse o olur

Çaykur Rizespor Yönetim Kurulu ve Transfer Komitesi üyesi Orhan İstif, teknik direktör Güvenç Kurtar'ın isteği doğrultusunda sağ kanada bir oyuncu transfer edebileceklerini söyledi..

Orhan İstif, ara transferde kaliteli isimleri kadrolarına kattıklarını belirterek, ''İsabetli ve yerinde tercihler yaptığımıza inanıyoruz. Hocamızın istediği bütün oyuncuları renklerimize kattık. Sağ kanatta görev yapabilecek kaliteli bir futbolcu transfer etmek için arayışlarımız devam ediyor. Sağ kanada hocamızın isteği doğrultusunda bir transfer yapabiliriz. Daha zamanınız var'' dedi.

Kadrolarının oldukça geniş ve tecrübeli oyunculardan oluştuğunu ifade eden İstif, ''Devre arasında yaptığımız çalışmalar son derece başarılı geçti. İkinci yarının başlamasıyla Çaykur Rizespor hızla puan cetvelinde hak ettiği yere ulaşacaktır'' diye konuştu.

Kadroda bulunan 2-3 genç futbolcuyu kiraya vermeyi planladıklarını da dile getiren İstif, ''Mevcut kadroyu 25'e indirmeyi, bunun için hocamızın önereceği 2-3 genç oyuncuyu tecrübe kazanmaları amacıyla kiraya vermeyi düşünüyoruz'' şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2006 Pazartesi 15:29:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?