5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Milliler zehirlendi

19. Dünya Şampiyonası Avrupa Grup Elemeleri maçları öncesinde Rize'de kamp yapan Hentbol Milli Takımı sporcularından 4'ü kusma ve ishal rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Rize Dedeman Otel'de kamp yapan A Milli Hentbol Takımı sporcularından Barış Orhonlu, Adnan Duru, İbrahim Üçdağ ve Ali Canikli ishal, halsizlik ve kusma gibi rahatsızlıklar nedeniyle dün akşam Rize 82. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Burada tedavi gören ve taburcu edilen sporcular, sabaha karşı tekrar rahatsızlanınca tekrar hastaneye kaldırıldı. Serum verilen ve müşahade altına alınan sporcular, yaptıkları açıklamada, "Halsizlik oldu. Kendimizi iyi hissetmiyoruz. Ya hava değişiminden ya da yediklerimizden zehirlendik" diye konuştular.

Hentbol Milli Takımı Antrenör Yardımcısı Korhan Koral, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, "Dün akşam 4 sporcumuz rahatsızlandı. Kusma ve ishal görüldü. Dün akşam hastaneye getirmiştik. Sabaha karşı tekrar rahatsızlandılar. Rahatsızlık devam edince tekrar hastaneye getirdik. Sporculara serum takıldı, nedenini araştırıyoruz. Tedbir alacağız. Sporcularla aynı yemeği yedik, biz etkilenmedik" dedi.

.
Yayın Tarihi : 30 Aralık 2005 Cuma 11:11:20


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?