5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Özberk: Kazanmak istiyoruz

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sakıp Özberk, yarın sahalarında yapacakları Kayseri Erciyesspor maçını, taraftarlarının desteğiyle daha az hata yaparak kazanmak istediklerini söyledi.

Sakıp Özberk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, iki takımın da ligde son 2 maçlarını yitirdiklerini belirterek, ''İki takım da kazanmak için elinden gelen herşeyi yapacaktır. Ligde Anadolu takımları arasında çok büyük kalite farkı yok. Bu tarz maçlarda küçük ayrıntılar, daha az hata yapan ve taraftar desteğini arkasına alan takımlar büyük bir terslik yaşamadıkları taktirde sahadan galibiyetle ayrılır. Biz de taraftarlarımızın desteğiyle daha az hata yaparak bu maçı kazanmak istiyoruz'' dedi.

Kayseri Erciyesspor maçında futbolcuların elinden geleni yapacağına inandığını ifade eden Özberk, ''Böyle maçlarda en önemli faktör taraftardır. Taraftar sizi olumlu yönde motive ederse futbolcu da daha iyi oynar. Son haftalarda taraftarlarımızın bize bu yönde büyük desteği var. Bunu bu maçta da sürdüreceklerine inanıyorum'' diye konuştu.

Öte yandan orta alan oyuncusu Ferdi Elmas'ın antrenmandaki disiplinsiz davranışları nedeniyle süresiz kadro dışı bırakıldığı, bu futbolcunun PAF takımıyla çalışacağı bildirildi.

Çaykur Rizespor'un Kayseri Erciyesspor maçına Zdravkov, Yasin, Bashir, Evren, Serkan, Fahri, Ünal, Douglas, Cem Baki, Saffet ve Okan muhtemel 11'iyle çıkması bekleniyor.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 13:06:55
Güncelleme :2 Aralık 2005 Cuma 13:22:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?