5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Özberk: Kolay yenildik

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Sakıp Özberk, Denizlispor'un kolay ve hak ettiği bir galibiyet aldığını söyledi.. Özberk, ''İkinci yarıda ufak ayrıntıları lehimize çeviremememiz nedeniyle sahadan yenik ayrılan taraf olduk'' dedi.

Özberk, dün deplasmanda 2-0 mağlubiyetleriyle sona eren Denizlispor karşılaşmasında istediklerini yapamadıklarını belirterek, ''Denizlispor deplasmanından mutlak puan hedefliyorduk. Karşılaşmanın ilk yarısında istediğimiz oyun düzenini sahaya yansıttık, fakat ikinci yarıda ufak ayrıntıları lehimize çeviremememiz nedeniyle sahadan yenik ayrılan taraf olduk'' dedi.

İkinci yarının ortalarında üç oyuncu değişikliği hakkını kullanmış oldukları için sakatlanan futbolcuları değiştiremediklerini ifade eden Özberk, ''Bu da kalemizde gördüğümüz golden sonra oyunu lehimize çevirecek futbolu oynamamıza engel oldu. Maçın son 20 dakikasını iki oyuncumuz sakat olarak tamamladı. Biz sahada eksik kalınca Denizlispor da kolay ve hak ettiği bir galibiyet aldı'' diye konuştu.

Özberk, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarına yarın başlayacaklarını da kaydederek, ''Artık ligin ilk yarısının son maçında Gençlerbirliği karşılaşmasını kayıpsız atlatmak istiyoruz. Devre arasında yapacağımız çalışmalar ve değişikliklerle ikinci yarıda bambaşka bir kimliğe bürüneceğiz'' dedi.

.
Yayın Tarihi : 11 Aralık 2005 Pazar 13:40:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?