5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Rize 20 puanı hedefliyor

Ligde topladığı 13 puanla düşme hattının hemen üstünde bulunan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Sakıp Özberk, ligin ilk yarısını 20 puanla kapatmayı hedeflediklerini söyledi.

Sakıp Özberk, ligde 13 puanlarının bulunduğunu ve önlerinde 3 zorlu karşılaşmanın yer aldığını belirterek, ''Bu hafta kendi sahamızda Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacağız. Son 2 haftada Denizlispor ile deplasmanda, Gençlerbirliği ile kendi evimizde oynayacağız. İlk yarıyı 20 puanla kapatmayı hedefliyoruz. Bunu yakalayabilmek için 2 maçı kazanmak, 1 maçtan da beraberlik almak zorundayız'' dedi.

İlk yarı hedeflerine ulaşabileceklerine inandıklarını ifade eden Özberk, ''Kayseri Erciyesspor maçını kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyoruz. Deplasmanda çok iyi sonuç alan bir takım. Bizim de buna göre tedbirimizi alarak oynamamız gerekiyor. Taraftarla, şehrin tamamıyla bu maça hazırlanmalıyız. Bu desteği arkamızda hissettiğimizde daha iyi oynayacağımıza inanıyorum'' diye konuştu.

Devre arasında sadece transfer yapmak için oyuncu almayacaklarını da kaydeden Özberk, ''Her takım devre arasında oyuncu transferi yapabilmek için bekliyor. Bu zamanlarda yapılan transferlerin fazla katkısı olacağını düşünmüyorum. Zaten elimizdeki mevcut kadro fazla. Başka transferler yaparak kadroyu daha da şişirmek istemiyoruz, ama kaliteli ve elinizdeki futbolculardan daha iyi oyuncu bulduğunuzda ve kulübün bütçesine de uygun ise her zaman transfer yapabilirsiniz. Biz de bu doğrultuda çalışmalarımızı yürütüyoruz. Devre arasında bazı genç oyuncuları ise başka takımlara göndererek tecrübe kazanmalarını hedefliyoruz.'' diyerek sözlerini tamamladı.

.
Yayın Tarihi : 30 Kasım 2005 Çarşamba 14:10:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?