5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Rize transfere yöneldi

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ekrem Cengiz, devre arasında üç veya dört oyuncu transferi gerçekleştireceklerini söyledi.

Cengiz, Gençlerbirliği maçında üç önemli oyuncularının eksikliğini hissettiklerini belirterek, ''Özellikle Ünal'ın eksikliğini bu maçta fazlasıyla hissettik. Eksiklerimiz nedeniyle bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. İkinci yarıda oynadığımız oyun bizi tatmin etmedi. Son dakika kazandığımız gol ve altın değerinde bir puan hanemize yazıldı'' dedi.

Artık ligde ikinci yarıyı düşündüklerini ifade eden Cengiz, ''Çok iyi hazırlanacağız. Takıma gerekli transferleri yapacağız. Çaykur Rizespor taraftarı hiç endişe etmesin'' diye konuştu.

Sezon başında yeni bir takım oluşturduklarını belirten Cengiz, ''Teknik heyet olarak seçtiğimiz hocalardan umduğumuzu bulamadık. Sakat ve cezalı oyuncuların çok oluşu, özellikle hakem hatalarının aleyhimize çok olması nedeniyle bir türlü istediğimiz neticeyi alamadık. Eksiklerimizi biliyoruz. Devre arasında üç veya dört transfer gerçekleştireceğiz. Bu transferlerle ikinci yarı çok daha iyi mücadele ederek layık olduğumuz yere çıkacağız'' dedi.

Öte yandan, Gençlerbirliği maçı sonrası 8 günlük izin kullanacak olan yeşil-mavililer, 26 Aralık'ta İstanbul'da toplanarak, Kremlin Otel'de kampa girecek. Çaykur Rizespor'un yabancı futbolcuları ise yılbaşından sonra takıma katılacak.

.
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2005 Pazartesi 12:32:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?