8
Mayıs
2024
Çarşamba
SPOR

Rize'de Susiç dönemi

Çaykur Rizespor'da Güvenç Kurtar'ın yerine teknik direktörlük görevine getirilen Saffet Susiç, Karadeniz ekibiyle 1 yıllık sözleşme imzaladı. 

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde konuşan Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Ekrem Cengiz, Susiç ile çalışmayı çok arzu ettiklerini belirterek, "Saffet hoca, kişiliği ve çalıştırma temposunu takdir ettiğim hocalardan biri. Uzun yıllar Türkiye'de görev yaptı. Kendisiyle çalışmayı çok arzu etmiştim. Şimdi nasip oldu. Kendisiyle anlaşmaktan mutluyum. Çaykur Rizespor'a güzel hizmetler vereceğini umuyorum. Hayırlı olsun" dedi. 

Daha sonra konuşan Boşnak çalıştırıcı Saffet Susiç de Çaykur Rizespor'da görev yapacağı için çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Böyle dönemlerde birçok antrenöre teklifler gidiyor. Beni seçtikleri için çok mutluyum. Banan güvendikleri ve beni tercih ettikler için başkan ve yönetime çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte başarılı olacağımıza inanıyorum" diye konuştu. 

Konuşmaların ardından 1 yıllık sözleşmeyi imzalayan Susiç, daha sonra Çaykur Rizespor flaması önünde basın mensuplarına poz verdi.
iha
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2006 Cumartesi 17:34:22
Güncelleme :18 Eylül 2006 Pazartesi 11:39:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?