5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Rize'den centilmenlik çağrısı

Çaykur Rizespor, yarın akşam deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün yaptığı idmanla sürdürdü.

Teknik Direktör Direktör Sakıp Özberk nezaretinde yapılan idmanda futbolcular, yarınki maç öncesi oldukça neşeli ve formda gözüktü. Yaklaşık 2 saat süren idmana tüm futbolcular katılırken, idman sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Genel Kaptan Yılmaz Zehiroğlu, her iki takımın taraftarlarına centilmenlik çağrısında bulundu. İki komşu kentin takımının güzel bir maç yapacaklarını ve bu maçın centilmenlik içerisinde geçmesinin en büyük dileği olduğunu belirten Zehiroğlu, "İki takım da son haftalarda inişli çıkışlı bir grafik ortaya koydu. Hem bizim hem de Trabzonspor'un şiddetle puana ihtiyacı var. İyi oynayanın kazanacağı bir maç olsun" dedi.

Trabzonspor'un komşu kentin takımı ve 4 büyüklerden bir tanesi olduğunu kaydeden Zehiroğlu, "Trabzonspor'un ligdeki yeri bizi üzmektedir. Bizim durumumuz da belli. Bu nedenle maça iyi hazırlanıyoruz. Trabzon'a puan almak için gideceğiz" diye konuştu.
Genel Kaptan Yılmaz Zehiroğlu, Çaykur Rizespor kafilesinin maç için bu akşam Trabzon'a hareket edeceğini ve Usta Otel'de maç saatini bekleyeceklerini sözlene ekledi.

Yayın Tarihi : 24 Kasım 2005 Perşembe 16:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?