9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Rize'nin gücünü herkes görecek

Deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor'da, teknik direktör Güvenç Kurtar, sarı-lacivertliler karşısında ellerinden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyarak, ne kadar kaliteli ve güçlü bir takım olduklarını göstermek istediklerini söyledi..

Güvenç Kurtar, gazetecilere yaptığı açıklamada, Antalya'da iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek, ''Sakat ve cezalı oyuncumuz yok. Fenerbahçe maçına tam kadro hazırlanıyoruz. Bu zorlu maçtan puan veya puanlar almayı amaçlıyoruz. Rakibimizin gücünü biliyoruz, ama çekinmiyoruz. İkinci yarıda bütün maçlar bizim için final niteliği taşıyor. Fenerbahçe maçına da bu finallerden biri olarak bakıyoruz. Diğer maçlardan hiçbir farkı yok. Fenerbahçe karşısında elimizden gelen en iyi mücadeleyi ortaya koyarak, ne kadar kaliteli ve güçlü bir takım olduğumuzu göstermek istiyoruz.'' dedi.

Puan cetvelinde bir an önce orta sıralarda yer bulmak istediklerini ifade eden Kurtar, ''Bunu başaracak güce ve kadroya sahibiz. Alt sıralar oldukça karışık. Bizim hedefimiz bir an önce alt sıralardan kurtulmak. Küme düşmeme mücadelesi veren takımları lig sonuna kadar zorlu bir maraton bekliyor. Biz bu maratonun başında bir an önce öne geçerek, kendimize avantaj sağlamak istiyoruz. Ligin ikinci yarısına galibiyetle başladık. Bu da bizim için iyi bir moral oldu. Düşme hattında bulunan takımlarla oynayacağımız karşılaşmalar 6 puan değeri taşıyor. Özellikle bu maçlarda puan kaybetmek istemiyoruz. Taraftarın desteğiyle Çaykur Rizespor sezon sonunda hak ettiği yerde olacaktır.'' diye konuştu.

Öte yandan, Güvenç Kurtar'ın denenmek için Rize'ye getirilen Kolombiyalı forvet oyuncusu Pablo Anders Jaramillo'yu beğendiği ve yönetime transfer edilebileceği yönünde görüş bildirdiği öğrenildi. 

.
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2006 Pazartesi 15:30:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?