9
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Rizespor Fenerbahçe'ye bileniyor

Çaykur Rizespor, idman sahası karla kaplı olduğu için Fenerbahçe maçı hazırlıklarını 2 gündür halı sahada sürdürüyor.

Yeşil Mavililer, Mehmet Cengiz Tesisleri'nin karla kaplı olmasından dolayı bugünkü idmanını da Spor Center Sentetik Çim Saha'da gerçekleştirdi. İstanbul'da olan ve uçaklar kalkmadığı için iki gündür Rize'ye gelemeyen Altan, Saffet ve Bashır Rize'ye gelerek takımla birlikte çalışmalara katıldı. Rizespor, halı sahada yaptığı antrenmanda kondisyon ağrılıklı bir çalışma yaptı.

Çaykur Rizespor Teknik Direktöre Güvenç Kurtar, elverişsiz hava şartları nedeni ile sağlıklı bir hazırlık dönemi geçiremediklerini söyledi. Devre arası kampında kondisyon ağırlıklı çalışmalar yaptıklarını kaydeden Kurtar, "Sahada taktik çalışacağımız dönemde kar yağdı. Yani zaman boşa geçiyor gibi bir şey. Bu hava koşulları altında çalışmak çok zor. Çünkü, sahamız kardan kapalı temizleyemiyoruz. Temizlesek altı balçık olacak yine çalışamayacağız." diye konuştu.

Kurtar, Türkiye'de kar nedeni ile ulaşım açısından zor bir dönemden geçildiğini, o nedenle maçların ertelenmesinin çok iyi olduğunu ifade etti. Rize'de sağlıklı çalışma ortamı bulamadıkları için Antalya'ya gitmeyi düşündüklerini söyleyen deneyimle teknik adam, uçak bulamadıkları için oraya da gidemediklerini sözlerine ekledi.

Öte yandan hava şartları müsait olursa, Yeşil Mavili takımın bu akşam Antalya'ya giderek çalışmalarını burada sürdüreceği bildirildi. Bu akşam THY ait 19:55 uçağı ile İstanbul'a gidecek olan Rizespor, 23:55 uçağı ile Antalya'ya geçerek Kemer'deki Sungate Port Royal Otel'de kampa gireceği belirtildi.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 17:22:58
Güncelleme :26 Ocak 2006 Perşembe 17:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?