5
Mayıs
2024
Pazar
SPOR

Rizespor'un kaderi 2 maça bağlı

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını 15 puanla 16. sırada tamamlayan Çaykur Rizespor, 2. yarı hazırlıklarına Antalya Aksu'da başladı. Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, 2. yarıdaki ilk 2 maçın kaderlerini belirleyeceğini söyledi.

2. yarı hazırlıklarının sorunsuz başladığını belirten Kurtar, yapılacak takviyelerle de daha iyi bir takım olacaklarını ifade etti.

Devre arasını çok iyi değerlendirip, 2. yarıya sorunsuz başlamak istediklerini kaydeden tecrübeli teknik adam, "Ligin 2. yarısı için hazırlıklarımıza sağlık testlerinin ardından başladık. Amacımız bir an önce eksiklerimizi tamamlayarak 2. yarıya tam bir takım hüviyetinde başlamak. Bunun için takımda eksik olan bölgelere oyuncu transferlerimiz ve arayışlarımız devam ediyor. Yönetimimiz gerekli transferlerin gerçekleşmesi noktasında büyük özveri gösteriyor. Altan'ın takıma kazandırılması ile bu bölgede olan eksikliğimizi giderdik. Defans blokuna ve orta sahada defansa yönelik oyuncu arayışlarımız var. Yönetim ve benim hazırladığım rapor doğrultusunda en kısa sürede transferi tamamlayarak bu futbolcuların da takımla birlikte çalışmalarını istiyoruz. Transfer ne kadar erken tamamlanırsa o kadar daha birlikte çalışma imkanı buluruz. Bu da takıma uyum noktasında olumlu yansıyacaktır." diye konuştu.

Kurtar, 2. yarının ilk 2 haftasında oynayacakları Diyarbakırspor ve Samsunspor maçlarının Rizespor'un kaderi belirleyeceğine dikkat çekti. Kurtar şöyle konuştu: "Diyarbakırspor ve Samsunspor bizim düşme potasında birlikte mücadele ettiğimiz takımlar. Bu 2 haftayı kayıpsız atlatarak hızla üst sıralara tırmanmak istiyoruz. Bu nedenle bu 2 maç bizim için hayati önem taşıyor. Hazırlıklarımızı en iyi şekilde yapmak ve 2. yarıya iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz."

.
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2005 Salı 14:18:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?