7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Atletizm seçmeleri yapıldı

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından bu yıl 6. etabı düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi'nin Sinop il ve ilçe seçmeleri, 104'ü bayan olmak üzere toplam 217 sporcunun katılımıyla Sinop Şehir Stadı'nda gerçekleştirildi.

Seçmelerin ardından 8 kategoriden 32 kişilik il takımı oluşturuldu. Oluşturulan il takımının, daha sonra Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Atletizm Federasyonu'nun açıklayacağı bir tarihte yapılacak grup yarışmalarına katılacağı belirtildi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, seçmelerde belirlenen öğrencilerin antrenör ve beden eğitimi öğretmenlerinin gözetiminde çalışmaya başlayacağını belirterek, "İlköğretim okulları öğrencilerinin arasından yaptığımız bu seçmelere bu hafta sonunda devam edilerek, okulları seçmeye tabi tutmuş olacağız. Öğrencilerin sporla daha fazla ilgilenmelerini sağlayıp, okul spor faaliyetlerini ve sporcu sayısını artırmaya çaba gösteriyoruz" dedi.

Atletizm İl Temsilcisi Berna Sağlam ise Sinop'ta atletizm branşının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için projenin büyük önem taşıdığını belirterek, yarışmaya katılan tüm sporcuları kutladı.

.
Yayın Tarihi : 26 Aralık 2005 Pazartesi 17:45:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?