3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sinop'ta atletizm heyecanı

Sinop Gençlik ve Spor il Müdürü Gürsel Öztürk, Atletizm Federasyonu Başkanlığı'nın 2008 yılı faaliyet programında yer alan "Atletizm Geliştirme 8. Etap Projesi"nin 23 Şubat 2008 tarihinde Sinop merkez ve ilçelerden gelen sporcuların katılımıyla yapılacağını söyledi.

Gürsel Öztürk, "Proje çalışması belirtilen tarihte merkez şehir stadında yapılacak. Atletizm Geliştirme Projesi 4 kategoride yapılacak olup, bayanlar ve erkekler 1996-97 doğumlular bin 500 metre, bayanlar ve erkekler 1995-94 doğumlular 2 bin metre olarak icra edilecek. Karabük, Samsun, Çankırı, Kastamonu, Bartın, Zonguldak, Ankara ve Sinop illerinin katılımıyla; 9 Mart 2008 günüde "Atletizm Geliştirme Projesi Grup Yarışmaları"nın birinci kademesi ilimizde yapılacaktır. Gruptan çıkan ikinci kademede devam edecektir" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2008 Cumartesi 12:32:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Burhan Tuncel IP: 78.48.35.xxx Tarih : 3.02.2008 20:48:48

Selam Almanyada Burhan Tuncel Sinop Mapusanesini gezmistim. Ne yazik ediyorsunuz aradan nice Seneler gecti o bos Arazileri ve binalari degerlendire miyorsunuz. Müzeden Turistlerden aldiginiz paradan ne cikacak ki. Sinop un ne cok yeni yetisen Gencleri var. Genclikerini degerlendiremiyorlar. Benim düsümcem, Sinop un Gencleri ve gelecegi icin Mapusaneye büyük bir Sipor ve Kültür merkezi kurmak. Top Sahalari, Basketboll, Volleyboll, Tenis ,Badminton,Skatboard, vesayre ve o bos olan binalara Box ,Judo,Güres Kulübü, Masa tenisi, Bilardo oynama merkezi, Vucut gelistirme Merkezi gibi neler ve neler yapilir. Ve Kadin lar icin de Aerobik Siporu, Güzellik Merkezi kurulur. Cocuklar icin oyun ve eglenme Merkezi gibi güzel olmazmi. Hamam da gider. O bos koguslari Pansiyon veya Otel olarak kullanilabinir. Acik Haya Tiyatro,Sinema ve Konserler. Benim imkanim ve param olsaydi bu gencler ve Sinop icin elimden geleni yapardim. Ben Sizlere düsümcelerimi Visionlarimi ve Fikirlerimi sizlere bu yoldan dile getirmek icin yazdim. Bu yazmis oldugumu Sinop Milletine ve Genclerine dile getirip ne düsünürler olur mu olmazmi diye fikirleiri aliniz. Siz Sinop Belediyesi veya bir Yatirimci mutlaka bulunabilir. Sipor la Sagliginiza deger veriniz. Genclerimiz vakitlerini iskelelerde ve cay bahcelerinde harcamasinlar. Gelecek ve yetismis Genclere ve Milletimize deger verelim. Yazdigimda hatalar olabilir buna kusura bakmayin. Saygilarimla Burhan Tuncel lukkas@freenet.de Almanya