3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Spora desteğe plaketli teşekkür

Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü Lig Heyeti, 2006-2007 sezonunda okul sporlarına yaptıklar katkıdan dolayı spor destekçilerine teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Lig Heyeti son olarak spora desteklerinden dolayı Kredi Yurtlar Kurumu İl Müdürü Engin Ünaldı, Eren Spor Mağazası sahibi emekli beden eğitimi öğretmeni Zeki Eren, Sinop Kültür Sarayı Kitap ve Kırtasiye A.Ş. sahibi emekli milli eğitim müdür yardımcısı Cemalettin Bal'ı ziyaret ederek teşekkür plaketi sundu.

Ziyaretler hakkında bilgi veren Lig Heyeti Başkanı ve Sinop Milli Eğitim Şube Müdürü Mustafa Çelik, "İlimizde yapılan yarışmalarda başarılı olup dereceye giren takımlar, Türkiye genelinde yapılan grup, yarı final ve Türkiye finalleri yarışmalarında ilimizi temsil ediyor. İlimizi bu yarışmalarda başarı ile temsil eden okul takımlarımızın giderlerini ilimiz kurum kuruluşları ile spora gönül vermiş spor dostları tarafından karşılanıyor. Okullarımızdan bu desteklerini esirgemeyen spor dostlarına lig heyeti olarak teşekkür ziyaretlerinde bulunuyor, kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2008 Çarşamba 11:40:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?