3
Mayıs
2024
Cuma
SPOR

Sağlıkçılar sahaya iniyor

Sinop İl Sağlık Müdürlüğü bünyesinde spor kulübü kuruldu. Sağlık çalışanlarınca, "Sinop Sağlık Gençlik Spor Kulübü Derneği Başkanlığı" adıyla kurulan kulüp yeni yönetimini belirledi.

Yönetim kurulu tarafından düzenlenen ilk toplantıda da görev dağılımı yapıldı. Kurucu başkanlığını Sağlık İl Müdürü Dr. Mustafa Cem Güre'nin üstlendiği kulübün yönetim kadrosunda; Kenan Aral, Salih Küsmüş, Mustafa Yıldız, Remzi Yeşil, Tahir Bahadır ve Dr. Ayhan Özcan bulunuyor.

İlk toplantıda spor kulübünün yapacağı faaliyetler, teşkilatlanma ve gündemdeki diğer konuların görüşüldüğünü belirten Kurucu Başkan Dr. Mustafa Cem Güre, amaçlarının sağlık çalışanları olarak, Sinop sporuna katkıda bulunmak olduğunu söyledi.

Güre, "Kamu kurum ve kuruluşları arasında müsabakalar yaparak gerek sağlık teşkilatımıza, gerekse halkımıza sporu sevdirerek spor yapma alışkanlığını kazandırmak amaçlarımız arasında. İlimizde yapılacak olan turnuvalara katılmayı hedefliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 16 Ocak 2008 Çarşamba 11:33:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgi aral IP: 85.110.255.xxx Tarih : 16.01.2008 21:36:12

Hem Sağlık alanında,hem de sosyal alanda personelini teşvik ederek aktif olmalarına öncülük eden İl Sağlık Müdürümüzü kutlar,Sağlık çalışanlarına Spor Klübünün hayırlı olmasını ve Sağlık ve Spor alanındaki aktivitelerinde Dr.Mustafa Cem Güre beye ekibine başarılar dilerim.