7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Atletizmi Geliştirme Projesi

Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Atletizm İl Temsilciliği tarafından bu yıl 6. etabı düzenlenen Atletizmi Geliştirme Projesi'nin Sinop İl Seçmeleri, Karakum Parkuru'nda yapıldı.

Kız ve erkek kategorilerinde yapılan yarışlarda 8 kategoriden 32 kişilik il takımı oluşturuldu. Oluşturulan il takımının, daha sonra belirlenecek bir tarihte yapılacak grup yarışmalarına katılacağı belirtildi.

İlk 4'e giren sporculara forma ve şort, ilk 5 ve 10'a giren sporculara ise katılım belgesi verildiğini belirten Atletizm İl Temsilcisi Sağlam, "İlimizde atletizm branşının geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması için bu proje önemli bir adımdır. Son olarak yarışlara katılan tüm sporcularımızı tebrik ediyor, bundan sonra yapılacak yarışmalarda ise başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk ise Atletizmi Geliştirme Projesi 6. Etabı kapsamında Karakum Yolu Mevkii'nde yapılan atletizm seçmelerinin sporculara ve temsilciliğe hayırlı olmasını diledi. Öztürk, "Atletizm branşında gelişme sağlamak amacıyla düzenlenen bu seçmelerde belirlenen öğrencilere antrenörler ve beden eğitimi öğretmenleri gözetiminde çalışma yaptırarak, yetiştireceğiz. İlköğretim okulları öğrencilerinin arasından yaptığımız bu seçmelere bu hafta sonunda devam edilerek, okulları seçmeye tabi tutmuş olacağız. Öğrencilerin sporla daha fazla ilgilenmelerini sağlayıp, okul spor faaliyetlerini ve sporcu sayısını arttırmaya çaba gösteriyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 29 Kasım 2005 Salı 14:46:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?