7
Mayıs
2024
Salı
SPOR

Yelkencilerin kampı sona erdi

Karadenizli yelkenciler, 9-13 Kasım 2005 tarihleri arasında Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde yapılacak olan Amiral Orhan Aydın Kupası Yelken Yarışları'nın hazırlıklarını tamamladı.

Optimist dalında Marmaris'te gerçekleştirilecek yarışlar öncesi düzenlenen kampa Samsun, Sinop ve Trabzon illerinden katılan toplam 12 yelken sporcusu, antrenörleri yönetiminde hafta boyunca antrenman yaptı. Sinop'taki 7 günlük kampı tamamlayan Karadenizli yelkenciler, turnuvada iddialı olduklarını söylediler.

Kamp hakkında bilgi veren Sinop Yelken Kulübü Antrenörü Özden Saral, kampın oldukça verimli geçtiğini söyledi. Saral, "Türkiye Yelken Federasyonu'nun faaliyet programında yer alan Karadeniz bölgesi optimist takım kampını tamamlamış bulunmaktayız. Elimizden geldiğince denize açılmaya çalıştık. Hava, biraz rüzgarlı ve soğuktu. Buna rağmen çocuklarımız ellerinden geleni yaptı. Amacımız Karadeniz Bölgesi'ni en iyi şekilde temsil etmek ve başarı elde etmek. Şu ana kadar Marmaris'teki yarışlara en iyi şekilde hazırlandığımıza inanıyorum. Aynı zamanda sporcularımız, kamp sayesinde kaynaşma fırsatı buldular" dedi.

Öte yandan, yarın başlayacak olan yarışlara Sinop'tan 5, Samsun ve Trabzon illerinden ise 4'er sporcu katılacak.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 17:21:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?