8
Mayıs
2024
Çarşamba
YAŞAM

Depremzedelere izci desteği

Pakistan'da meydana gelen 7.6 şiddetindeki deprem sonrası Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından başlatılan ilaç toplama kampanyasında görev alan Gençlik Spor Kulübü İzci Grubu üyesi Aslan Akça'nın Pakistan'a gönderileceği bildirildi.

Konuyla ilgili bilgi veren Sinop Gençlik ve Spor İl Müdürü Gürsel Öztürk, Sinop'ta Yetiştirme Yurdu bünyesinde izci ünitesini oluşturduklarını ve ünitenin depremzedeler için yapılan ilaç kampanyasında aktif rol aldığını söyledi.

Öztürk, "Bu izciler aynı zamanda Gençlik Spor Kulübü'nün lisanslı izcileridir. İzcilerimize kampanyadaki çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Toplanan ilaçlar deprem bölgesine gönderilmiş, ayrıca felaketzedeler için Gençlik Spor Kulübü ve Gençlik Merkezi ile ortaklaşa tiyatro faaliyeti yaparak toplanan para valilik hesabına yatırılmıştır. Genel Müdürlüğümüz başarılı bir şekilde gerçekleştirilen yardım nedeniyle ilimizden bir izciyi 9-14 Ocak 2006 tarihlerinde Pakistan'a gönderiyor" dedi.

Öztürk, Pakistan'a gönderilecek Aslan Akça'ya makamında spor ayakkabı hediye etti. Öztürk, izci gence valilik tarafından gerekli desteğin de sağlanacağını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 09:51:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?