7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

F:Bahçe kartına büyük ilgi

Fenerbahçe Kulübü tarafından başlatılan 'Taraftar Kart' kampanyası Sinop'ta yoğun ilgi görüyor.

İlk kartları almak için Sinop Fenerbahçeliler Derneği salonunu dolduran dernek üyeleri, başvurularını yaptıktan sonra kredi kartlarıyla Fenerbahçe Kart sahibi olmak için ödemelerini gerçekleştirdi. Taraftarlar için indirimli alışverişten, maç biletlerinde uygulanacak cazip imkanlara kadar çok sayıda avantajı içinde taşıyan ve Fenerbahçe Kart Premium, Fenerbahçe Kart Gold ile Fenerbahçe Kart olmak üzere 3 farklı kategoride satışa sunulan kartlar Sinop'ta büyük ilgi gördü.

Sinop Fenerbahçeliler Derneği Ahmet Mermer, Sinop'ta yaklaşık 2 bin adet kart satışının hedeflendiğini söyledi. Mermer, "Fenerbahçe Kartı projesinin temel hedefleri, Fenerbahçe taraftarı olmanın ayrıcalığını taraftarlarımıza yaşatmak, kulübümüzle taraftarımız arasındaki bağı güçlendirmek, kulübümüzün taraftarımız hakkında daha ayrıntılı bilgi sahibi olmasını sağlamak, sporcularımızla taraftarımızı biraraya getirmek ve tüm sportif ve ticari faaliyetleri Fenerbahçe Kart üzerinden yönetmek olarak ifade edilebilir. Taraftarlar premium karta 350, gold karta 100, classic karta da 35 YTL karşılığında sahip olabilecek. Bütün amacımız Fenerbahçe taraftarını iyi tanımak, hem kazanmak, hem de kazandırmak" dedi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 17:39:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Ertan GÜMÜŞ IP: 85.105.108.xxx Tarih : 6.12.2005 12:59:02
Sinop için çok güzel fırsat hepimiz bu fırsatı değerlendirmeliyiz. Üye iş yeri bulmada derneğimize yardım etmeliyiz . Çünkü üye işyeri demek işyerinin milyon kişilere reklamı demektir,bizlerede indirim demektir.