7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Hayırseverler işadamı

Sinoplu işadamı Ahmet Ünal, şehir merkezinde 10 ayrı noktaya çeşme yaptırmak için belediyeye başvurdu.

3 Kasım 2004 yerel seçimlerinde Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer ile birlikte AK Parti'den belediye başkan aday adayı olan işadamı ve Genç İş Adamları Derneği Başkanı Ahmet Ünal, şehir merkezinde 10 ayrı noktaya çeşme yaptırmak için kolları sıvadı. Ahmet Ünal, ilk olarak çeşmeleri konuşlandırmak istediği noktaların resimlerini çekerek, fotoğraflara yapmak istediği çeşme modellerini bilgisayar ortamında yerleştirdi.

Ünal, daha sonra çeşme yapma talebini içeren fotoğraflı dilekçesini Belediye Başkanı Zeki Yılmazer'e teslim etti.

İlk çeşmeyi Sinop Şehir Mezarlığı'nın ana girişine yaparak Sinoplular'a hediye ettiğini belirten Ahmet Ünal, "Sinop'umuza hizmet için her zaman varım. Gerek siyasi, gerek şahsi kimliğimle hizmetlere devam edeceğim. Hizmet için sadece belediye başkanı olmaya gerek yok. Şehrimizin 10 ayrı noktasına modern ve bir o kadar da tarihi estetiğe uygun çeşmeler hediye etmek istiyorum. Başkanımın her mahalleye bir çocuk parkı projesi vardı. Bende kendisine bu bağlamda destek açısından her mahalleye bir çeşme parolasıyla yola çıktım. Başkanımızın da bizlere destek vereceğine inanıyorum" dedi.

Belediye Başkanı Zeki Yılmazer ise, eski iş ortağı Ahmet Ünal'a teşekkür ederek, yapımı düşünülen çeşmelerin Sinop için kalıcı, iyi bir hizmet olduğunu belirterek, konuyla ilgili gerekli kolaylığın sağlanacağını söyledi.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 11:25:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?