7
Mayıs
2024
Salı
YAŞAM

Mini kültür merkezi

Sinop Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, İncedayı Mahallesi'nde belediye tarafından mini bir kültür merkezi yapmak istediklerini, ancak bunun önümüzdeki günlerde netlik ve kesinlik kazanacağını söyledi.

İncedayı Mahallesi'nde belediye tarafından gerçekleştirilen park çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Zeki Yılmazer, mahalle muhtarı Remzi Gül ve mahalle sakinleriyle bir süre sohbet etti.

Burada yaptığı konuşmada mahallenin mini bir kültür merkezine kavuşmasını arzu ettiklerini belirten Zeki Yılmazer, "Şu anda park çalışmalarımız devam eden bu alanda yaklaşık 30-40 metrekarelik bir bina yapıp, burada çocuklarımızın eğlenebileceği mini bir kültü merkezi, yanında da muhtar odası yapmak istiyoruz. Çocuklarımız parkta oynadıktan sonra buraya gelecek belki bir satranç oynayacak, belki dersini çalışacak ya da denize bakarak kitabını okuyacak. Böyle bir düşüncemiz var. Ama projemiz hazır olmadığından net bir açıklama yapmıyorum. Çünkü açıkladığımızda taahhüt olur" dedi.

.
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2005 Çarşamba 14:45:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
S. Aslan IP: 84.5.74.xxx Tarih : 20.12.2005 09:24:39
Gercekten Sinop'un bu tarafini duzene sokmak gerekir. Sehrin lagim borularinin aciktan hemen kiyiya aktigini gormek insani igrendiriyor. Hem de bu tarafta haftada iki gun pazar kuruluyor. Manzara hic de hos degil. Yetkililer bu soruna el atarlarsa tum Sinoplu minnettar kalir.