2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Bayram kartı geleneğine davet

TEMA Tokat Temsilcisi Mustafa Yarılan, Ramazan Bayramı'nda TEMA kartı ile sevdiklerine posta gönderenlerin ayrıca TEMA'ya katkı sağlayacaklarını söyledi.

Teknolojinin gelişmesiyle birlikte posta geleneğinin de değişime uğradığını belirten TEMA Tokat Temsilcisi Mustafa Yarılan, "Bayram kartının yerini, hızlı ve çabuk yöntemler olan, telefon, mesaj, elektronik posta aldı. Bu bayram yine 'bu hızlı haberleşme araçlarından vazgeçin' demiyoruz ama bir değişiklik yapın sevdiklerinize güzel dileklerinizi, doğanın eşsiz güzelliklerini yansıtan koleksiyonlardan oluşan TEMA kartları ile iletin. Böylece hem bayramda eski bir geleneğimizi canlandırmış olacak hem sevdiklerinizin bayramını farklı bir şekilde kutlamış olacak hem de geliri TEMA Vakfı Ağaçlandırma ve Kırsal Kalkınma Projeleri'nde kullanılan TEMA kartlarını satın alarak tabiata bir hediye vermiş olacaksınız" dedi.

Yarılan, ayrıca haftasonu Turhal Ulutepe belediyesi , ULUDER ve tema vakfı işbirliği ile fidan dikimi yapacaklarını, tüm Tokatlılar'ın bu etkinliğe davetli olduğunu söyledi.

FİDAN DİKME PROGRAMI

15.10.2005 Cumartesi Turhal Ulutepe belediyesi , ULUDER ve tema vakfı işbirliği ile fidan dikimi yapılacaktır.
Tokat tan hareket
saat 10:00 tema vakfı çekenli iş merkezi no :92 den Turhal belediye otobüsü ücretsiz götürüp getirecek
Turhal dan hareket
Saat :11:00 kaymakamlık önünden Ulutepe belediyesinin minibüsleri hareket edecek
Tüm halkımız davetlidir

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 17:02:29
Güncelleme :14 Ekim 2005 Cuma 05:02:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?