2
Mayıs
2024
Perşembe
GÜNCEL

Fuar hazırlıkları sürüyor

Tokat'ta, 11-13 Kasım 2005 tarihleri arasında Ankara Altınpark'ta düzenlenecek olan Tokat Kültür Sanat Sanayi ve Ticaret Fuarı için hazırlıklar devam ediyor.

Tokat Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı Orhan Sarıtaşlı, Ankara Altınpark Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek fuarda Tokat'ın bütün özelliklerinin tanıtılacağını söyledi.

Bu sene daha kapsamlı düzenlenen fuarın hazırlıklarının son aşamaya geldiğini belirten Sarıtaşlı, "Fuara, Tokat ve ilçelerindeki Organize Sanayi Bölgeleri'nde faaliyet gösteren sanayicilerimizin ürünleriyle katılması için çalışma yapıyoruz. Fuarda 120-130 arasında stand olacak. Tokat'ın tüm sanayi ürünlerinin teşhirini sağlamış olacağız. Çalışmalar 15 gündür sürdürülüyor ve son aşamaya geldi. Perşembe günü Ankara'da olacağız ve 11 Kasım Cuma günü fuarın açılışı yapılacak" dedi.

Fuarda Ankaralıların Tokat'ı yakından tanıma fırsatı bulacağını ifade eden Sarıtaşlı, "Müteşebbislerimiz, bu fuarda stadlarda ürünlerini tanıtma, satma ve sipariş alma imkanı bulacak" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 8 Kasım 2005 Salı 13:32:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?