3
Mayıs
2024
Cuma
GÜNCEL

Satılık bebek evlatlık verildi

Tokat'ta 4 günlük iken annesi tarafından internet ortamında ilan verilerek satılmak istendiği iddia edilen bebek, sırada bekleyen bir aileye evlatlık olarak verildi.

4 günlük iken annesi tarafından satılmak istenen Elif Gülhan C. adlı bebeğin, daha önceden evlat edinmek için sıra bekleyen bir aileye verildiği öğrenildi.

Yaklaşık 1 aydır 0-6 yaş çocuk yuvasında bakımı yapılan bebeğin, Türkiye genelinde evlat edinmek için sıra bekleyen ailelerden birine verildiğini bildiren yetkililer, bebeğin yeni ailesi tarafından teslim alındığını kaydettiler.

Yetkililer, uygulama gereği bebeğin yeni ailesi ve yaşadığı yer hakkında bilgi vermedi.

Tokat'ta 10 Kasımda evlilik dışı dünyaya getirdiği 4 günlük bebeğini internet ortamında ilan vererek satmak isteyen bir kadın olduğu ihbarını alan polis, alıcı gibi davranarak anne F.C. (25) ile irtibata geçmiş, olayla ilgili dede H.C. (55) ile ilanı internet ortamına attığı öne sürülen bir üniversite öğrencisini gözaltına almıştı.

Tokat Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 3 zanlı, ifadelerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılmıştı. İnternet ortamında satılmak istendiği öne sürülen 4 günlük kız bebek ise Tokat Karşıyaka Kadın Doğum ve Çocukevi Hastanesinde bakıma alınmıştı.

AA
Yayın Tarihi : 27 Aralık 2007 Perşembe 10:12:22
Güncelleme :27 Aralık 2007 Perşembe 10:24:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?