2
Mayıs
2024
Perşembe
TURHAL - TOKAT

4 yıllık yüksekokul müjdesi

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi Turhal Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer, 4 yıllık Uygulamalı Teknoloji ve İşletmecilik Yüksekokulu inşaatını, yeni eğitim öğretim sezonuna yetiştirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu,Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ömer Çenesiz, Turhal Meslek Yüksekokulu Müdürü Ömer Faruk Taşer, Ankara Turhallılar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Dernek Başkanı Ceyhun Beken, 4 yıllık yüksekokulun yapılmasını üstlenen Turhallı hayırsever işadamı Mürsel Güven, inşaat alanını gezerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Yeni binanın 6 bin metrekare kapalı alan üzerine 4 kat olarak yapılacağını belirten Turhal MYO Müdürü Ömer Faruk Taşer, "Yeni yapılacak üniversite binamızda bağış köşesi oluşturacağız. Buraya yeni binaya emeği geçen ve yardım eden kişi ve kuruluşların isimleri asılacak. Bir nevi teşekkür köşesi olacak. Önümüzdeki sezona bir iki bölümü açarak öğrenci almayı hedefliyoruz. Yeni yapılacak 4 yıllık üniversitenin bünyesinde Bankacılık ve Sigortacılık, Moda Tekstil ve Tasarım Uluslararası Ticaret ve Lojistik Yönetimi, Acil Yardım ve Afet Yönetimi ve Grafik Tasarım bölümleri yer alacak." şeklinde konuştu.

Okulun açılmasının ilçeye sosyal, kültürel ve ekonomik yönden katkı sağlayacağını dile getiren Taşer, "Binanın yapımında emeği geçen ve geçecek olan tüm kişi ve kuruluşlara ilçemiz adına teşekkür ediyorum. Yeni binamız şimdiden ilçemize hayırlı ve Uğurlu olsun." ifadelerini kullandı.

CHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2013 Cumartesi 18:25:22
Güncelleme :27 Eylül 2013 Cuma 13:31:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?