2
Mayıs
2024
Perşembe
TURHAL - TOKAT

TSO'nun başkanı Çenesiz

Tokat'ın Turhal ilçesinde, Turhal Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) seçimleri yapıldı.

Tek aday olarak katılan Ömer Çenesiz, yeni başkan oldu. Amacının ilçenin sosyal, kültürel ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlamak olduğunu belirten TTSO Başkanı Çenesiz, yeni ve sürpriz çalışmalara imza atacağını, eski ve yeni yönetimle birlik ve beraberlik içinde hareket etmek isteklerini dile getirdi.

Ömer Çenesiz, "Turhal, potansiyel olarak birçok ilçeden şanslı ve ileri. İnşallah biz de yapacağımız çalışmalarla daha da ileri seviyelere çıkaracağız. Sürpriz ve yeni çalışmalarımız olacak. Ben bu konuda ilçe halkımızdan destek bekliyorum. Sinan Sakman kardeşimiz görevini başarıyla tamamlamış, ilçemiz adına güzel hizmetler yapmıştır. Bize oy veren vermeyen herkese teşekkür eder, seçimin ilçemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi.

Seçimlerden sonra Çenesiz'i Turhal Kaymakamı Yunus Fatih Kadiroğlu, Belediye Başkanı Ali Gözen, Turhal Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Sami Dinler ve çok sayıda vatandaş tebrik ederek başarılar diledi. Eski ve yeni başkanı çalışmalarından dolayı takdir ettiğini belirten Belediye Başkanı Gözen, "Sinan Sakman ve Ömer Çenesiz kardeşlerimizi yakinen tanıyorum. İkisi de iş hayatlarında gayet başarılı ve sevdiğimiz kişiler. Ömer kardeşimiz, inanıyorum ki güzel çalışmalara imza atacaktır. Biz de belediye olarak daima yanlarındayız." şeklinde konuştu.

CHA
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2013 Çarşamba 15:54:05
Güncelleme :8 Mayıs 2013 Çarşamba 15:55:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?