2
Mayıs
2024
Perşembe
TURHAL - TOKAT

Sokaklara restorasyon

Tokat'ın Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, 2013 yılında ilçeye 4 milyon adet parke taşı döşemeyi hedeflediklerini söyledi.

2012 yılını sıkıntısız bir şekilde geride bıraktıklarını ifade eden Belediye Başkanı Ali Gözen, 2013 yılında daha çok asfalt, parke ve çevre düzenlemelerine ağırlık vererek şehrin çehresini değiştireceklerini kaydetti. Çalışmalarını çağdaş belediyecilik anlayışı ile yaptıklarını dile getiren Başkan Gözen, çalışmalarını her yıl katlayarak devam ettiklerini anlattı.

Ali Gözen, "2013 yılı Turhalımız için asfalt ve kaldırımda atılım yılımız olacak. Bütün çalışmalarımızı hedeflediğimiz süre içerisinde tamamlayacağız. İlçemizin sembolü haline gelecek sosyal tesis ve 65 metre yüksekliğindeki kule inşaatımız aralıksız olarak devam ediyor. İnşallah havalar iyi giderse önümüzdeki aylarda hizmete açmayı düşünüyoruz. Ayrıca ilçemize yeni yapılacak 200 yataklı yeni devlet hastanesi, 500 kişilik Yurt-Kur öğrenci yurdu, engelsiz yaşam merkezi, TOKİ yoksul konutları ve yüksekokul inşaatımızın inşatlarına başlanacak. Kentsel dönüşüm çerçevesinde ilçemizde bulunan binaların yüzde 60-70 yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Bunların da biran önce başlaması için ilgili kurum ve kuruluşlarla sürekli irtibat halindeyiz." diye konuştu.

CHA
Yayın Tarihi : 2 Nisan 2013 Salı 13:44:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?