23
Mayıs
2024
Perşembe
TURHAL - TOKAT

Bakan Aksu'dan ödül

Tokat'ın Turhal İlçesi Belediye Başkanı Ali Gözen, Mahalli İdarelere Hizmet Derneği'nin (MİHDER) yaptığı oylama sonucunda belirlenen "Türkiye'nin En Başarılı Belediye Başkanları" ödülünü aldı.


MİHDER'in yaptığı oylama sonucunda belirlenen "Türkiye'nin En Başarılı Belediye Başkanları"na ödülleri, düzenlenen bir törenle verildi. İçişleri Bakanı Abdulkadir Aksu'nun katıldığı törende, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, İlçe Belediyeleri Kategorisi"nde en başarılı belediye başkanı ödülüne layık görüldü.

İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu, oylama sonucu başarılı seçilen Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'e ödülünü verdi. Törende, ülke genelinde 3 bin 225 belediyeden en yüksek oyu alan 30 belediye başkanı ödül aldı.

Başkan Gözen, yerel yönetimler konusunda 10 yıldır önemli çalışmalar gerçekleştiren MİHDER'in anketine katılanların kendisine gösterdiği teveccühten mutluluk duyduğunu ifade ederek, "Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da azimle çalışacağım" dedi.

MİHDER Başkanı Mehmet Dönmez ve başkanlardan oluşan bir heyetle KKTC Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat'ı da ziyaret eden Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, görüşmeden mutluluk duyduklarını ifade etti

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ağustos 2005 Salı 13:57:54
Güncelleme :11 Kasım 2005 Cuma 10:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet ateş IP: 194.27.33.xxx Tarih : 9.09.2005 12:57:28
Sayın başkanımızın ödül alması biz gurbette bulunan Turhallıları elbette sevindiriyor böyle bir Belediye Başkanı bizi gururlandırıyor yanlız sayfaların güncenlenmesi gerekiyor Mart ayında olan sel felaketi hala sitede bekliyor İlçemizle ilgili yeni haberler bekliyoruz iyi çalışmalar