22
Mayıs
2024
Çarşamba
TURHAL - TOKAT

Başkan Gözen'den güreşçilere ödül

Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen, Tokat'ta yapılan güreş müsabakalarında dereceye giren sporcu ve antrenörleri makamında kabul ederek birer altınla ödüllendirdi. 

Tokat'ta yapılan güreş müsabakalarında Turhal Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi gençler kategorisinde il 1'si ve yıldızlar kategorisinde ise il 2.'si oldu. Başarılı sporcuları makamında kabul eden Gözen, sporcuları kutlayarak, "İnanıyorum ki bu başarılarını gruplarda da göstereceklerdir. Başarılı sporcuların içerisinde Y. Belediyespor Güreş Takımımızın da sporcularının olması beni fazlasıyla mutlu etmiştir. Çünkü bu başarı ata sporumuz güreşe verdiğimiz emeğin karşılığını ağır ağır almaya başladığımızın göstergesidir. Bizler güreş sporuna destek vererek Turhal'da tekrar bu sporun canlanmasını istiyoruz. Bu nedenle biz Belediye olarak elimizden gelen desteği sağladık ve sağlamaya da devam edeceğiz. Güreş bizim ecdadımızın yıllardan beri yaptığı ve önem verdiği bir spor dalıdır. Önceden Olimpiyat, Dünya ve Balkan şampiyonları çıkmış bir ilçemizden bundan sonra neden yeni şampiyonlar çıkmasın. İşte bu hedef doğrultusunda ilerleyen bu gençlerimizi, başarılarında pay sahibi olan okul idaresini ev antrenörlerini kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi. 

Turhal Teknik lise ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Yaşar Derinyar, Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen'e verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından Turhal Belediye Başkanı Ali Gözen genç sporcuları ve antrenörlerini birer altın ve başarı belgesiyle ödüllendirdi.
iha
Yayın Tarihi : 1 Şubat 2007 Perşembe 17:59:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
metin çetin IP: 88.252.8.xxx Tarih : 15.03.2007 19:39:41
tüm arkadaşları kutlar başarılarının devamını dilerim . başkan gözen ise saygılarımı ve tşk lerimi sunarım. bu güreşcilerin içerisinde de benim kankim yunus var onu unutmayalım .onu seviyorum